Σε μια περήφανη συνεργασία με την:
 
 

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας...


Οργανώστε το τηλεπικοινωνιακό σας δίκτυο. Η τεχνολογία στις τηλεπικοινωνίες αλλάζει διαρκώς προς όφελός σας. Eμείς είμαστε δίπλα σας να σας εξηγήσουμε, να αναλύσουμε, να συμβουλέψουμε, να οργανώσουμε μαζί, το σύστημα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, φτιαγμένο ειδικά για εσάς.

Πάντα διατηρώντας τα κόστη στο ελάχιστο.

Η μέθοδος της Clear Talk Mobile

Καταγραφή

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας έρχονται στο χώρο σας για να εκτιμήσουν και καταγράψουν τις τηλεπικοινωνιακές σας ανάγκες.

 
Ανάλυση

Στη συνέχεια αναλύουν το κόστος υπηρεσιών των τρεχόντων παρόχων σας, και αξιολογούν την υποδομή των δικτύων σας.

 
Παράδοση

Πλήρης τεχνοοικονομική μελέτη για τις τηλεπικοινωνίες σας, με εναλλακτικές λύσεις.
Στόχος μας η μείωση των δαπανών σας.

 

Αναβάθμιση Υπηρεσιών και Μείωση Κόστους

Περισσοτερα

Εταιρική Τηλεφωνία


Η ClearTalk μπορεί να βοηθήσει κάθε εταιρεία να αποτιμήσει τις ανάγκες της και τις διαθέσιμες λύσεις της αγοράς ώστε να βελτιστοποιήσει τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και να κλείσει το χάσμα που συχνά παρατηρείται μεταξύ υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και παραδοσιακών αστικών και υπεραστικών κλήσεων, επιτυγχάνοντας έτσι σημαντική εξοικονόμηση σε βάθος χρόνου!

 

Internet & Δίκτυα


Η ClearTalk Mobile μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εκτιμήσουν με ακρίβεια τις απαιτήσεις τους, να αποτιμήσουν τις διαφορετικές υπηρεσίες που διαθέτουν οι πάροχοι στην αγορά και να επιλέξουν ένα πακέτο δεδομένων που ενισχύει, αντί να υπονομεύει, την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα.

 

Βελτιστοποίηση Τηλεπικοινωνιών


Διαθέτουμε μια αντικειμενική εικόνα της αγοράς των τηλεπικοινωνιών και διατηρούμε συνεργασίες με τους σημαντικότερους παρόχους καινοτόμων τηλεπικοινωνιακών λύσεων. Είμαστε συνεπώς σε θέση να σας προτείνουμε εταιρείες που προσφέρουν εξαιρετικά ανταγωνιστικές χρεώσεις σε συνδυασμό με κορυφαία επίπεδα υπηρεσιών και εξυπηρέτησης πελατών.